Les dette først!

Kjøpsbetingelser / Instrukser

  • For å unngå spam / useriøse «kunder», kreves det at du registrerer deg en bruker under «Min konto». Epost-adresse og mobilnr vil bli brukt for ordrekopier, statusmeldinger, sporingsnummer osv. Det vil IKKE bli spammet fra vår side på din epost eller mobilnr. Posten nekter å ta imot pakken uten mobilnr, så husk det.
  • Vi aksepterer kun kunder med en norsk leveringsadresse. (Dette grunnet avtale med produsenter om ikke å selge på andres «territorium»)
  • Det er FRI FRAKT på alle order over 4000,- Ved utsjekk i kassen vil du bli tilbudt fri frakt dersom kriteriet er oppfyllt.
  • VIPPS eller bankoverførsel er eneste betalingsmåte. Kredittkort kan kun brukes fysisk tilstede på butikkadressen eller ved omreisende salg som på messer, mc-treff osv. Vi har ingen mulighet til å motta kredittkortopplysninger over telefon. For VIPPS og bank info, se under.
  • Når kjøpet i nettbutikken er gjennomført, vil du få en kopi av ordren på email og informasjon på skjermen. Når du betaler ordren med din egen VIPPS-app eller gjør en bankoverførsel, må du huske å legge til ORDRENUMMER fra nettbutikken / ordren inn i kommentarfeltet på betalingen. På den måten kan vi koble betalingen mot ordren din i nettbutikken. Vi har også VIPPS meny, men denne er normalt kun aktivert ved omreisende salg, så den skal du ikke benytte ved betaling for kjøp i nettbutikken.
  • Nettbutikken er døgnåpen og ordrer vil bli ekspedert og sendt til deg normalt ila 1-3 virkedager. BCmc drives av motorsykkelentusiast(er) og det kan hende vi er ute på reise som på messe, mc-treff eller rett og slett har tatt oss en tur. Det vil bli gitt informasjon på nettsidene og på FB sidene (se under) hvis vi er borte i en lengre periode. Det oppfordres til å ta kontakt på forhånd for hasteordrer. Vi pleier som regel å fikse det meste, døgnet rundt.

Info om foretaket

Juridisk enhet: Back Country MC Gundersen, Org no: NO920280374 . Innehaver: Ole Christian Gundersen

VIPPS: #509294  (eller søk opp Back Country MC Gundersen). Ikke bruk meny, kun tast inn hele ordrebeløpet på forsiden og betal.

Bankinfo: Sparebanken Østlandet, kontonr: 1840 17 11550

Butikk / lager: Nystuvegen 8, 2230 Skotterud, Norge

Email / Tlf: mail@backcountrymc.no  +47 90108854 (Send gjerne en SMS hvis det haster)

Facebook: https://www.facebook.com/backcountrymc/

Instagram: https://www.instagram.com/backcountrymc/