Kontaktinfo

Kjøpsbetingelser / Instrukser

  • For å unngå spam / useriøse «kunder», kreves det at du registrerer deg en bruker under «Min konto». Epost-adresse og mobilnr vil bli brukt for ordrekopier, statusmeldinger, sporingsnummer osv. Det vil IKKE bli spammet fra vår side på din epost eller mobilnr. Posten nekter å ta imot pakken uten mobilnr, så husk det.
  • Vi aksepterer kun kunder med en norsk leveringsadresse. (Dette grunnet avtale med produsenter om ikke å selge på andres «territorium»)
  • Det er FRI FRAKT på alle order over 4000,- Ved utsjekk i kassen vil du bli tilbudt fri frakt dersom kriteriet er oppfyllt.
  • VIPPS (foretrukket) eller bankoverførsel er eneste betalingsmåte. Kredittkort kan kun brukes fysisk tilstede på butikkadressen eller ved omreisende salg som på messer, mc-treff osv. Vi har ingen mulighet til å motta kredittkortopplysninger over telefon. For VIPPS og bank info, se under.
  • Når kjøpet i nettbutikken er gjennomført, vil du få en kopi av ordren på email og informasjon på skjermen. Velger du betaling med VIPPS, så blir det laget en autoamtisk forespørsel om beløpet, så ta frem mobiltelefonen din og vær klar for å bekrefte kjøpet. Ordren blir ikke fullført før du har bekreftet kjøpet i din vipps app. Velger du betale med Bankoverførsel, så får du en epost med kopi av ordren din med beløp og kontonummer.
  • Nettbutikken er døgnåpen og ordrer vil bli ekspedert og sendt til deg normalt ila 1-3 virkedager. BCMC drives av motorsykkelentusiast(er) og det kan hende vi er ute på reise som på messe, mc-treff eller rett og slett har tatt oss en tur for å teste ut produktene vi selger. Det vil bli gitt informasjon på nettsidene og på FB sidene (se under) hvis vi er borte i en lengre periode. Det oppfordres til å ta kontakt på forhånd for hasteordrer. Vi pleier som regel å fikse det meste, døgnet rundt.

Info om foretaket

Juridisk enhet: Back Country MC Gundersen, Org no: NO920280374 MVA . Innehaver: Ole Christian Gundersen

VIPPS: #509294  (eller søk opp Back Country MC Gundersen).

Bankinfo: Sparebanken Østlandet, kontonr: 1840 17 11550

Butikk / lager: Nystuvegen 8, 2230 Skotterud, Norge

Email / Tlf: mail@backcountrymc.no  +47 90108854

Facebook: https://www.facebook.com/backcountrymc/ (Send gjerne en melding på FB sidene hvis det er noe som haster)

Instagram: https://www.instagram.com/backcountrymc/